Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Guvernul a DECIS: Bani pentru județele afectate de furtuni

agerpres.ro
sevil shhaideh

Guvernul apobă, în şedinţa de joi, prima tranşă de ajutoare din Fondul de rezervă pentru judeţele din vestul ţării afectate de furtuna de duminica trecută. Anunțul a fost făcut de vicepremierul Sevil Shhaideh.

„Aşa cum am promis, astăzi vom avea pe ordinea de zi o hotărâre de Guvern prin care alocăm sume pentru reparaţii", a declarat Mihai Tudose în deschiderea şedinţei Executivului.

„Într-un efort colectiv cu MAI, cu toate prefecturile din județele afectate, vorbim de 10 județe în acest moment, am reușit să realizăm proiectul de hotărâre privind alocarea unor sume din Fondul de intervenție pentru înlăturarea calamităților naturale. Vorbim de peste 36 de milioane de lei pentru cele 10 județe. Pentru reparații la 16 spitale, 23 de dispensare, 21 de unități școlare - grădinițe, școli, licee, colegii -, posturi de poliție și alte unități de interes public. În această perioadă, marți, miercuri, toate comitetele pentru situații de urgență au lucrat la foc continuu pentru evaluarea tuturor pagubelor. Astăzi, ce prezentăm guvernului spre aprobare este prima etapă, maxima urgență, urmând ca în următoarele săptămâni să venim cu alte obiective de intervenție”, a spus Sevil Shhaideh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.