Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă în Constanţa: Patru persoane au fost rănite într-un accident provocat de un şofer care a fugit de la locul faptei

www.sokant.ro
politia nu treceti

Patru persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier petrecut în municipiul Constanţa, după ce un şofer a lovit o femeie care traversa regulamentar, maşina intrând apoi pe contrasens într-un alt autoturism. Conducătorul auto care a provocat evenimentul a fugit de la locul faptei. Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, un bărbat în vârstă de 50 de ani conducea un autoturism pe Şoseaua Mangaliei dinspre strada Pandurului către strada Caraiman, din municipiul Constanţa.

La un moment dat, în dreptul unui complex comercial, bărbatul a accidentat o femeie de 42 de ani, care se angajase în traversare pe marcajul pietonal. În urma accidentului, autoturismul a intrat în coliziune cu o altă maşină care circula din sens opus. Pe lângă femeia lovită pe trecerea de pietoni, au fost răniţi şoferul şi doi pasageri din autoturismul lovit.

Cele patru persoane au suferit traumatisme şi fracturi, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. După producerea evenimentului, şoferul care a provocat accidentul a plecat de la faţa locului, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.