Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Galaţi: 40 de elevi, internaţi de urgenţă

ambulanta biserica

Patruzeci de elevi de la Școala Generală 'Iulia Hașdeu' din municipiul Galați au fost transportați, joi, la spital cu peste zece ambulanțe, după ce li s-a făcut rău, cel mai probabil după ce au consumat laptele distribuit prin programul guvernamental 'Laptele și Cornul'.

Medicii de pe ambulanțe evaluează starea de sănătate a copiilor, iar cei care necesită spitalizare, urmează să fie internați.

Potrivit inspectorului școlar general al ISJ Galați, Mioara Enache, care s-a deplasat la fața locului, copiii au mâncat laptele la ora 10:00, iar la aproximativ o oră le-a venit rău, acuzând stări de vomă și dureri de burtă.

Laptele care a ajuns la Școala Generală 'Iulia Hașdeu' din municipiul Galați este distribuit de aceeași firmă locală care a distribuit vinerea trecută laptele la o școală din comuna Pechea, după care 17 elevi au fost internați în spital cu simptome de toxiinfecție alimentară.

Potrivit informațiilor furnizate Agerpres de inspectorul școlar general Mioara Enache, deși distribuitorul este comun în ambele cazuri, în cazul școlii din municipiul Galați producătorul laptelui este diferit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.