Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în SUA: Șeful pentru situații de URGENȚĂ anunță că Uraganul Irma va fi 'cu adevărat DISTRUGĂTOR'

uragan

Uraganul Irma va fi "cu adevărat distrugător" când va ajunge pe coastele Floridei, a declarat, joi, Brock Long, şeful agenţiei americane pentru situaţii de urgenţă (FEMA), pentru postul CNN, relatează AFP.

Preşedintele Donald Trump a scris pe Twitter "fiţi prudenţi, rămâneţi în siguranţă!" El a adăugat: "Avem echipe de oameni talentaţi şi curajoşi la faţa locului care sunt gata să ajute", scrie agerpres.ro.

Citește și: Facebook aruncă bomba! Ce amestec a avut Rusia în campania prezintențială din Statele Unite

SUA au fost lovite de un uragan de categoria a 5 - cum este Irma - doar de trei ori din 1851, a afirmat Long, subliniind că majoritatea populaţiei expuse nu are experienţa unui fenomen atât de devastator.

Brock Long şi-a exprimat îngrijorarea ca nu cumva oamenii să nu urmeze ordinele de evacuare care au fost emise de autorităţile din Florida.

Citește și: Tudose cere ajutorul Băncii Mondiale! Ce autostradă de mare anvergură vrea să proiecteze

În afară de Florida, "întreaga parte de sud-est a SUA trebuie să se pună la adăpost şi să dea dovadă de atenţie", în special în Georgia, Carolina de Nord şi Carolina de Sud, a subliniat el.

Uraganul Irma este cel mai puternic fenomen ciclonic care ameninţă Florida de la Andrew în 1992, care era tot de categoria a 5-a. Chiar dacă traiectoria sa nu se cunoaşte încă cu certitudine, uraganul Irma ar urma să lovească Florida în acest weekend.

Citește și: Veste proastă pentru șoferi! Cu cât se vor scumpi carburanții chiar înainte de a introduce faimoasa acciză și din ce cauză

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.