Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ într-un penitenciar din România: Doi deţinuţi periculoşi au evadat / FOTO

tion.ro
evadati

Doi deţinuţi din Centrul de detenţie Buziaş au evadat miercuri după amiază de la punctul de lucru, informează un comunicat al Penitenciarului Timişoara. Potrivit sursei citate, unul dintre cei doi a fost condamnat la 1 an şi opt luni pentru furt, iar celălalt - 7 ani, pentru omor.

Citeşte şi: INCIDENT pe Aeroportul Otopeni: 'S-au auzit bubuituri şi ţipete'

''Miercuri, în jurul orei 17,00, s-a constatat că deţinuţii Gavril Bogdan şi Iulko Zoltan au părăsit punctul de lucru din cadrul secţiei exterioare Buziaş, unde prestau activităţi lucrative fără supraveghere. În vederea capturării deţinuţilor, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv blocarea căilor de acces pe posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Timişoara, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Timiş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş şi Poliţia de Frontieră'' se precizează în comunicat.

CIteşte şi: ŞOCANT Au apărut imaginile cu executarea islamiştilor care au provocat atentatul din biserică

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului. Cei care-i pot identifica sau care deţin informaţii despre evadaţi sunt invitaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să contacteze Penitenciarul Timişoara, la telefon 0256.20.00.30. Gavril Bogdan, de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea sibiană Şeica Mare, are înălţimea de 1,71 m, ochi căprui, păr şaten închis, constituţie atletică şi purta pantalon de trening gri cu verde. Iulko Zotlan, de 36 de ani, din comuna arădeană Peregu Mare, are înălţimea de 1,72 m, ochi albaştri, păr şaten, constituţie atletică şi tatuaje pe braţe. Purta pantalon de culoare crem şi tricou roşu, anunţă Agerpres.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.