Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Kovesi refuză, din nou, să meargă la Comisia 'sufrageria lui Oprea' / DOCUMENT

AGERPRES
Laura Codruta Kovesi

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a transmis o scrisoare comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, prin care anunţă că nu se va prezenta la şedinţa de miercuri, aceasta fiind a patra oară când Kovesi refuză să participe.

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 a decis, luni, prin vot, să o reinvite pe Laura Codruţa Kovesi, procuror şef DNA, la audieri, ca urmare a deciziei CCR şi a publicării motivării acestei decizii în Monitorul Oficial.

Reinvitarea lui Kovesi a fost decisă cu 9 voturi "pentru", 2 voturi "împotrivă" şi o abţinere. Propunerea de reinvitare care a fost supusă votului Comisiei a fost făcută de către deputatul PSD Liviu Pleşoianu, care a invocat elemente din decizia CCR, precum şi faptul că acest for, respectiv comisia de anchetă, a elaborat până acum doar un Raport parţial din cauza refuzului unor persoane de a se prezenta la audieri.

Deputatul PNL Cezar Preda s-a poziţionat împotriva reinvitării, precizând că există suficiente elemente şi înscrisuri pentru a trage concluzii.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.