Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la Frankfurt: Aeroportul a fost evacuat/ UPDATE

news alert

A fost stare de alertă în Germania, după ce aeroportul din Frankfurt a fost evacuat. Potrivit presei locale, evacuarea a fost determinată de faptul că o persoană a intrat în zona de securitate fără să treacă prin filtrele necesare.

„Astăzi, la Aeroportul Frankfurt, un pasager a intrat în zona de securitate înainte ca verificarea să fie completată”, a informat contul oficial de Twitter. Poliția federală germană a evacuat terminalul A, ca măsură preventivă, toți pasagerii urmând să fie trecuți din nou prin filtre.

Conform purtătorului de cuvânt al poliţiei, este în continuare neclar şi dacă persoana a intrat în mod accidental în zona respectivă fără să fi trecut prin controlul de securitate, sau dacă gestul a fost intenţionat.

Zborurile din întreaga Europă sunt perturbate în urma situației de la Frankfurt, bază a companiei Lufthansa, al treilea cel mai aglomerat aeroport de pe continent, după cele din Paris și Londra.

UPDATE: Aeroportul internaţional din Frankfurt, cel mai mare din Germania, a fost redeschis miercuri după ce în cursul dimineţii Terminalul 1 al aeroportului a fost evacuat parţial, din cauza unui pasager care a pătruns în zona pistei fără să fi trecut prin controlul de securitate, transmite DPA. 

Fraport, compania care operează aeroportul din Frankfurt, a precizat că operaţiunile s-au reluat la ora 10:30 GMT (12:30 CET) după o întrerupere care a durat aproape două ore. Ca măsură de precauţie, toţii pasageri au fost evacuaţi şi au trebuit să treacă, din nou, prin controalele de securitate. 

Fraport a subliniat că există unele întârzieri provocate de acest incident şi i-a sfătuit pe pasageri să ia legătura cu companiile aeriene pentru informaţii cu privire la zborurile lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.