Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ meteo - Weekend cu vreme SUFOCANTĂ în România: Informare de ultimă oră a meteorologilor

Severe Weather Europe
canicula

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis sâmbătă o informare de caniculă și disconfort termic, valabilă în cea mai mare parte a zonelor de câmpie și de podiș, iar duminică pe arii relativ extinse în Oltenia, Muntenia și local în Moldova și Transilvania.

Potrivit meteorologilor, sâmbătă și duminică se vor înregistra temperaturi maxime care vor atinge frecvent 35...36 de grade, iar în extremitatea de sud a țării, cu totul izolat, 37 de grade. Disconfortul termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând să atingă și să depășească ușor pragul critic de 80 de unități, local, în special în regiunile sud-vestice și sudice, anunță Agerpres.

Citește și: Un gigant bancar își avertizează clienții: Vor avea probleme la plata cu cardul! Când se va întâmpla acest lucru

ANM precizează că în noaptea de duminică spre luni (20/21 august) în regiunile vestice și nord-vestice, iar luni (21 august) și în restul teritoriului vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.