Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ meteo - Cod PORTOCALIU de furtună: Care sunt zonele vizate

furtuna

Meteorologii au emis, joi, o atenționare nowcasting Cod portocaliu de furtună, valabilă în localități din județele Vrancea, Galați și Brăila, pe durata următoarei ore.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 19:00, se vor afla sub Cod portocaliu localitățile Nănești și Vulturu din județul Vrancea și localitățile Fundeni, Ivești, Liești, Nămoloasa din județul Galați, unde se vor semnala grindină de dimensiuni medii, averse ce vor cumula local 35 — 40 l/mp, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, care trecător pot lua aspect de vijelie. ANM avertizează că în zonă s-au acumulat 45 l/mp, anunță Agerpres.

Citește și: Veste ȘOC despre un controversat om de afaceri: Ce au anunțat magistrații

De asemenea, în județul Brăila, până la ora 19:20, în localitățile Maxineni, Racovița, Râmnicelu, Salcia Tudor, Scorțaru Nou, se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 30 — 35 l/mp, grindină de dimensiuni medii, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua aspect de vijelie.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.