Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Moțiunea PSD, pe repede înainte. Parlamentul se reunește duminică

Inquam Photos / Octav Ganea
Parlament

Social-democrații din jurul lui Liviu Dragnea se mișcă rapid, în dorința de a scăpa de Sorin Grindeanu. Astfel, în Parlament se anunță o mișcare total neașteptată: plen reunit al celor două camere duminică.

Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, a trimis un mesaj pe grupul de Whatsapp în care anunță că moțiunea de cenzură se citește duminică, iar prezența este obligatorie. Senatorii PSD au fost mirați să afle că sunt chemați la muncă duminica, însă unii dintre ei s-au grăbit să confirme prezența.

UPDATE: Ulterior, Mihai Fifor a făcut anunțul și la sediul PSD.

„Duminică, începând cu ora 16,30, în plenul Parlamentului se va citi moţiunea de cenzură. Asta înseamnă că programul pentru ziua de duminică va fi următorul: începând cu ora 15,00 vor avea loc şedinţele grupurilor parlamentare social-democrate şi ALDE, de la 16,00 va avea loc şedinţa Birourilor permanente reunite, iar de la 16,30 şedinţa de plen reunit în care va fi citită moţiunea de cenzură. Nu putem rămâne impasibili la ceea ce se întâmplă. Parlamentul trebuie să reacţioneze. E ilegal şi neconstituţional ca doi membri de partid să preia puterea în România. Vrem să citim moţiunea de cenzură duminică, iar în timp cât mai scurt România să devină o ţară care să fie condusă de un Guvern legitim. Sunt discuţii pe care preşedintele partidului le poartă şi detaliile vor fi date de preşedintele partidului. Vom lua decizia în cursul zilei de mâine în privinţa faptului de a ataca în centencios administrativ”, a declarat Fifor.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.