Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Petre Roman pierde DEFINITIV procesul cu ANI pe incompatibilitate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Petre Roman

ÎCCJ a admis joi recursul Agenţiei Naţionale de Integritate și a respins contestația formulată de Petre Roman, dar nu pentru că inspectorii de integritate ar fi avut câștig de cauză, ci deoarece Petre Roman a depus contestația prea târziu.

Decizia magistraților este definitivă.

ULTIMA ORĂ - Se poate face transplant pulmonar la Spitalul Sfânta Maria din Bucureşti

..Admite recursul declarat de pârâta Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentinţei civile nr. 1390 din 22 aprilie 2016 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa civilă recurată şi, rejudecând: Admite excepţia tardivităţii formulării contestaţiei, invocată de pârâtă prin întâmpinare. Respinge contestaţia formulată de reclamantul Petre Roman împotriva Raportului de evaluare nr. 10447/G/II/12.03.2014 întocmit de pârâta Agenţia Naţională de Integritate, ca tardiv formulată. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 22 martie 2017.”, se arată în minuta deciziei.

În aprilie 2016, Curtea de Apel București (CAB) a decis anularea raportului întocmit de Agenția Națională de Integritate (ANI) prin care fostul deputat Petre Roman a fost declarat în anul 2014 în stare de incompatibilitate, însă ANI a făcut recurs.

În martie 2014, ANI a anunțat că Petre Roman se afla în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deținea, simultan, funcția de deputat și calitatea de persoană fizică autorizată.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.