Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PMP se retrage de la dezbaterile pe legile justiției (VIDEO)

pmponline.ro
PMP sigla

Partidul Mișcarea Populară se retrage de la dezbaterile din comisia specială pentru legile justiției. Singurul reprezentant al PMP în comisie, senatorul Sorin-Valeriu Bădulescu, a decis să se retragă în urma unor schimburi de replici între reprezentanții puterii și cei ai opoziției din comisie.

„În primul rând, am remarcat încă de la începutul ședinței că există un schimb de replici între colegi, între opoziție și putere, mă refer la colegii liberalai și colegii din PSD. Pe de altă parte, văd că trenează o atmosferă de neconlucrare. Este foarte clar că puterea își dorește să treacă legile justiției așa cum au fost propuse. Nu se va ține cont de niciun amendament. Am văzut replicile date reprezentantului CSM, nu sunt de acord cu modul în care este tratat CSM-ul, reprezentanții procurorilor și judecătorilor. În condițiile acestea, nu pot să asist la acest circ făcut de PSD pe spinarea acestei comisii”, a declarat Bădulescu.

Senatorul a mai amintit că PMP s-a exprimat deja împotriva desemnării lui Florin Iordache în funcția de președinte al comisiei, din cauza imaginii publice formate în urma scandalului OUG 13.

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.