Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Procurorii DNA, percheziții de AMPLOARE la CJ Iași într-un dosar de luare de mită / UPDATE

Ultima Ora breaking news

UPDATE: Percheziţiile procurorilor DNA la Consiliul Judeţean Iaşi şi Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Judeţene vizează cercetări în legătură cu suspiciuni de săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu, au declarat marţi pentru AGERPRES surse judiciare.

Procurorii DNA Iaşi au descins, marți dimineaţă, la sediul Consiliului Judeţean Iaşi pentru a efectua mai multe percheziţii într-un dosar în care se suspectează comiterea de infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2016-2017, fiind vizată activitatea celor de la Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Judeţene, a spus Maricel Popa, într-o intervenție la Antena3.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Maricel Popa, a declarat la Antena3  că sesizarea făcută de el în octombrie vizează neregulile constatate la asfaltarea Drumului Judeţean 248A Voineşti - Slobozia - Ţibana - Glodenii Gândului.

Fost parlamentar al lui Traian Băsescu, EXECUTAT silit: Ce i se reproșează celebrului Gelu Vișan

„Am făcut sesizare la instituțiile statului. Am depus în luna octombrie la parchet, la DNA”, a spus președ. CJ Iași.

*  comunicat DNA

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2016 -2017.

În cursul zilei de 16 mai 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 15 locații, situate în județele Iași și Suceava, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.