Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Sebastian Ghiţă, la Parchetul General: 'Dovezi' anti-Kovesi

Inquam Photos / Octav Ganea
Sebastian Ghita Parchet

Sebastian Ghiță a ajuns joi dimineaţă, la ora 10, la Parchetul General, afirmând că a adus dovezi în privinţa acuzaţiilor la adresa Laurei Codruţa Kovesi.

Vezi și: Iohannis îl vrea premier pe Cioloş şi după alegeri. Condiţia preşedintelui

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a prezentat şi marţi la sediul Parchetului General, susţinând că a depus un autodenunţ în care arată că el şi mai mulţi demnitari ai statului român au falsificat şi măsluit raportul tehnic de expertiză prin care s-a stabilit că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu a plagiat în teza de doctorat. Informațiile din autodenunț au fost confirmate parțial de Traian Băsescu și Elena Udrea.

La sosire, deputatul Sebastian Ghiță a lăudat demersul Parchetului General:  (...) un procuror de la DNA, chiar și Laura Codruța Kovesi, pot fi, ca orice cetățean din România, investigați și anchetați, pentru că și mie și multora dintre noi începuse să ni se pară că acei oameni sunt deasupra legii. Cred, din acest punct de vedere, o primă chestiune s-a risipit și vedem toți că Parchetul General are această putere în România.

De asemenea, Sebastian Ghiță a spus că a adus noi dovezi.

Vezi și: Anihilarea lui Blaga: Toți ceilalți lideri de partide au de ce să tremure

„În al doilea rând, acest autodenunț al meu a fost înregistrat și cred că acum își urmează calea legală cum trebuie să se întâmple cu orice plângere al oricărui cetățean.

Sunt convins că procurorii vor aprecia asupra dovezilor pe care le voi prezenta și vor putea să afle adevărul. Ceea ce încerc eu să fac nu este ceva împotriva Laurei Codruța Kovesi  și, de altfel, nici nu vizează această plângere. Este ceva ce are legătură cu mine”, a mai spus deputatul Sebastian Ghiță.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.