Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă | Simona Halep, suspendată provizoriu pentru dopaj

YouTube
Simona Halep

Românca Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an. Fostul număr 1 mondial anunțase anterior că își încheie sezonul.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost anunțată că am fost testată pozitiv pentru o substanță numită Roxadustat în cantitate extrem de mică, ceea ce este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, nu mi-a trecut niciodată prin minte să trișez, acest lucru fiind total împotriva valorilor cu care am fost educată. În fața unei situații atât de nedrepte, mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la sfârșit pentru a demonstra că nu am luat niciodată în mod conștient substanțe interzise și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul la ieși la iveală.

Nu este vorba despre trofee sau bani. Este despre onoare și despre povestea de dragoste față de jocul de tenis pe care am dezvoltat-o în ultimii 25 de ani”, scrie Halep pe Instagram.

Roxadustat este un medicament anti-anemie. Roxadustat este un inhibitor al prolil-hidroxilazei HIF care crește producția endogenă de eritropoietină și stimulează producția de hemoglobină și celule roșii din sânge.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.