Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - SUA au decis să LIMITEZE bugetul bazei militare de la Deveselu: motivul din spatele acestei decizii

deveselu

Senatul din Statele Unite a decis să limiteze bugetul bazei militare de la Deveselu. Această decizie vine după ce președintele american, Donald Trump, și-a arătat scepticismul cu privire la noile capabilități militare la Deveselu.

Citește și: Ministrul Justiției NU renunță la proiectul pe legile Justiției și pasează cartoful fierbinte: 'Decizia poate fi luată la celelalte paliere'

Citește și: CONCLUZIILE RAPORTULUI! Neregulile descoperite de Inspecția Judiciară la DNA

Casa Albă a transmis, în iulie, Camerei Reprezentanţilor a Congresului Statelor Unite că se opune accelerării instalării de noi capabilităţi la sistemul de apărare antirachetă Aegis Ashore de la baza militară americană de la Deveselu din România, arătând că, deocamdată, eficienţa lor nu a fost încă dovedită şi, în plus, nu sunt cunoscute potenţialele consecinţe neintenţionate pe care acestea le-ar putea avea asupra populaţiei din zonă, informează Realitatea.

Mesajul este inclus în punctul de vedere oficial al Administraţiei Prezidenţiale de la Washington asupra proiectului de lege privind aprobarea bugetului Pentagonului pentru anul fiscal 2018 (octombrie 2017 – septembrie 2018) elaborat de Camera Reprezentanţilor, se arată în analiza realizată de sursa citată.

Totuşi, Donald Trump nu a indicat că ar intenţiona să-şi exercite dreptul de veto asupra proiectului de lege, iar în document se arată că Administraţia Prezidenţială este dispusă să colaboreze cu Congresul pentru găsirea de soluţii de compromis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.