Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă teroristă în Anglia: Avertisment uluitor din partea 'Doamnei teroare' din ISIS / FOTO

Sally Jones

O nouă alertă teroristă terorizează Europa. Marea Britanie ar fi următoarea țintă. Dar din partea cui vine această amenințare?

I se spune "Doamna Teroare" și este cea mai faimoasă militantă a Statului Islamic. Ea a transmis englezilor un mesaj tulburător prin care amenință Londra cu un atentat terorist ce ar putea avea loc la vară. "Să fiu sinceră, dacă aș fi în locul vostru, nu m-aș duce în centrul Londrei în luna iunie...sau chiar în lunea iulie. De fapt, nu m-aș duce acolo niciodată, în special cu metroul", a scris pe rețelele de socializare Sally Jones, alias "Doamna Teroare", relatat de DailyMail.co.uk.

Citește și: Decizie istorică: Ce se va întâmpla cu mormântul lui Iisus Hristos de la Ierusalim

Sally Jones (47 de ani) obișnuia să fie "punk rocker", dar a renunțat la acest stil și a decis să se convertească la religia islamică, iar acum există informații care spun că se ascunde în orașul Mosul, din Irak. Ea este cunoscută pentru mesajele de instigare la terorism pe care le publica pe diverse rețele de socializare. Contul personal de Twitter i-a fost închis după ce a publicat mesajul "Anglia...Bum", relatează click.ro. Terorista a părăsit orașul sirian Raqqa pentru a se muta în Mosul din cauza faptului că ISIS a pierdut teritorii în această regiune, forțele kurde și guvernamentale siriene continuând să avanseze.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.