Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - UDMR, lovitură DEVASTATOARE pentru PSD: NU VOTĂM MOȚIUNEA!

udmr

Liderii UDMR au luat o decizie, după ce PSD și ALDE au decis retragerea celor două proiecte de lege care îi interesează pe cei de la UDMR. Decizia la cald luată de liderii UDMR este aceea de a nu vota moțiunea, dar aceștia se vor aduna într-o ședință a grupurilor din Parlament de la ora 12.30.

Citește și: SURSE - Au PICAT negocierile între PSD și UDMR: moțiunea în PERICOL

Senatorul UDMR Tanczsos Barna a declarat că partidul său nu va vota moțiunea de cenzură a PSD. ”UDMR nu votează moțiunea. Nu se mai pune problema ca parlamentarii UDMR să voteze moţiunea”, a spus Barna, la Senat.

”Din moment ce înţelegerea de ieri nu mai este în picioare, din moment ce PSD a propus retragerea de pe ordinea de zi proiectele de legi pe care le-am stabilit ieri la discuţiile de dimineaţă , nu avem să avem absolut niciun motiv să ne implicăm în această ceartă internă a PSD”, a declarat Barna.

Liderii UDMR se vor reuni într-o ședință a grupurilor reunite din Senat și Camera Deputaților, de la ora 12.30 pentru a formaliza această decizie.

În această dimineață au avut loc mai multe runde de negocieri între Liviu Dragnea și Kelemen Hunor, dar în cele din urmă aceștia nu au ajuns la un consens. Pe cale de consecință, cei de la UDMR au decis să nu voteze moțiunea inițiată de PSD-ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.