Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Un individ cu o centură cu EXPLOZIBIL a fost ÎMPUȘCAT, lângă Barcelona / UPDATE

Ultima Ora breaking news

UPDATE

Presupusul autor al atentatului de la Barcelona, marocanul Younes Abouyaaqoub, a fost împuşcat mortal luni de poliţia catalană în Subirats, la vest de Barcelona, au declarat pentru EFE surse din cadrul forţelor antiteroriste, scrie agerpres.ro.

Potrivit televiziunii publice, care citează surse din cadrul anchetatorilor, bărbatul împuşcat este Younes Abouyaaqoub.

Anterior, ediţia online a cotidianului El Mundo, care cita la rândul său surse din cadrul forţelor antiteroriste, a scris că bărbat împuşcat la Subirats corespundea descrierii lui Younes Abouyaaqoub.

Conform unor surse de poliţie, bărbatul purta o centură ce părea a avea explozibili şi a strigat "Allah Akbar".

UPDATE

Şoferului camionetei implicate în atentatul de la Barcelona soldat cu 15 morţi şi peste 120 de răniţi, identificat de autorităţile spaniole ca fiind Younes Abouyaaquoub, ar fi fost arestat, a informat ziarul spaniol La Vanguardia, relatează Reuters.

Mai înainte, postul de radio spaniol Cadena Sur a informat că un bărbat care avea asupra sa o centură cu explozibili a fost împuşcat luni în localitatea Subirats, la vest de Barcelona.

Citește și: SURPRIZĂ! Cu ce sumă l-a ajutat Alina Binder pe viitorul său soț, nepotul Regelui Mihai

La rândul său, poliţia catalană a transmis pe Twitter că 'un incident este în curs de desfăşurare' la Subirats, urmând să revină cu amănunte în scurt timp.

Abouyaaquoub este ultimul fugar din totalul celor 12 membri ai celulei teroriste care se crede că a organizat atacul de la Barcelona şi alt atac la Cambrils.

Citește și: Dan Diaconescu lovit în plin! Cum a pierdut o sumă importantă de care avea nevoie ca de apă

O camionetă albă a intrat în plină viteză joi, în jurul orei locale 16:50 (14:50 GMT), în mulţimea de pe bulevardul central Las Ramblas, în centrul turistic al Barcelonei, ucigând 14 persoane şi rănind alte peste 120.

Citește și: Plecare BOMBĂ de la Digi 24! Demisia care a surprins pe toată lumea

A 15-a victimă a teroriştilor este un bărbat de 34 de ani, originar din Vilagranca del Penedes, găsit mort prin înjunghiere într-un autovehicul care se sustrăsese unui control al poliţiei la câteva ore după atacul de la Barcelona şi reapărut ulterior în apropiere de capitala catalană, la Sant Just Desvern.

Un bărbat care avea asupra sa o centură cu explozibili a fost împuşcat luni în localitatea Subirats, la vest de Barcelona, a relatat postul de radio spaniol Cadena Sur, transmite Reuters.

Citește și: CUTREMUR la conducerea unei companii de stat! Dispoziția dată de premierul Tudose .

La rândul său, poliţia catalană a transmis pe Twitter că 'un incident este în curs de desfăşurare' la Subirats, urmând să revină cu amănunte în scurt timp. Conform unor informații, individul este chiar autorul atacului terorist de la Barcelona, soldat cu 15 morți.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.