Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alibec a semnat cu Steaua și l-a ÎMBOLNĂVIT pe Șumi: Cu ce salariu fabulos l-a ademenit Becali

gsp.ro
Denis Alibec

Dennis Alibec a detonat bomba sezonului în Liga 1. Campion cu Astra sezonul trecut, atacantul l-a lăsat pe Șumudică și a semnat cu Steaua. 1,6 milioane de euro va plăti Gigi Becali pentru Alibec.

"Anamaria Prodan m-a sunat și mi-a zis că Astra acceptă oferta de 1 milion şi jumătate de euro pe care am făcut-o, dar să dăm bani azi și să-l luăm în decembrie. Eu nu profit, așa a vrut Dumnezeu.

Salariul va fi 13.500 în primul an, după care va avea 20.000, i-am pus o clauză de 20 de milioane. El a zis că vrea 10 milioane, dar i-am pus 20 de milioane. Am pus clauza să nu joace împotriva Stelei, oricum mi-a zis Șumudică că nu o să-l bage, poate doar în Europa. Eu i-am zis și am ajuns la o înțelegere cu el ca în cantonament să nu se atingă de țigări. Eu i-am spus că este mai puternic decât Benzema, dacă mă ascultă pe mine. El a râs. Am negociat la mine acasă, am vorbit și cu mama lui, i-am zis să-l lase pe mâna mea", a spus Gigi Becali la Digisport.

Citește și: Gigi Becali a dat LOVITURA: Îl aduce pe Alibec la Steaua

Marius Şumudică a confirmat transferul lui Denis Alibec la Steaua. Antrenorul Astrei pare împăcat cu situaţia: ”Alibec m-a sunat azi-noapte şi mi-a spus că o să semneze. Cu încuviinţarea conducerii noastre, a mers la reşedinţa lui Gigi Becali. M-a sunat, a fost un gest frumos că m-a anunţat. Este greu şi pentru mine, eu sunt antrenor... Bine, am înţeles că va sta până în iarnă. Am înţeles că astăzi vor fi viraţi banii. A pus clauză să nu joace cu Steaua.Puneţi-vă în situaţia mea ca antrenor acum. Îmi este foarte greu... Am o stare deplorabilă, nu vreau să mai comentez... Bravo domnului Becali că investeşte şi că salvează fotbalul românesc! Este un negociator foarte bun”, a declarat Marius Şumudică la DigiSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.