Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Tișe este noul președinte al Consiliului Judetean Cluj

alin tise

Cu 25 de voturi “pentru” a fost aleasă vineri noua conducere a Consiliului Județean Cluj, în persoana vicepreședintelui PNL, Alin Tișe.

Propunerea PSD, consilierul județean Vasile Sălătioan a primit doar 12 voturi din totalul celor 37 de consilieri, relateaza clujazi.ro

“Mulțumesc clujenilor pentru votul acordat. Este pentru mine o onoare și o mare responsabilitate această funcție. Avem foarte multă treabă de făcut, oamenii așteaptă foarte multe lucruri de la Consiliul Județean. Am mare încredere în oamenii care muncesc în acest Consiliu Județean și sper că începând de azi această majoritate transpartinică să existe în toate proiectele importante pe care clujenii le așteaptă. Sper ca împreună cu dumneavoastră să continuăm aceste proiecte pe care oamenii la așteaptă și în egală măsură să rezolvăm problemele pe care clujenii le au. Se așteaptă de la noi soluții. Veți avea în mine o persoană care pe toate proiectele Clujului voi încerca să colaborăm dincolo de culoarea politică, cu fiecare grup politic. Îmi doresc ca toate proiectele pe care le-am generat să aibă din partea noastră un sprijin astfel încât să nu mai avem blocaje, timpul nu mai ține cu noi. Consiliul Județean are proiecte frumoase pe care noi le putem duce mai departe și dezvolta”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Vicepreședinți au fost desemnați Vakar Istvan (UDMR) și Marius Mînzat (PNL), fiecare primind câte 25 de voturi “pentru”.

În actuala componență, la Consiliul Județean Cluj PNL are 18 mandate, PSD – 12 mandate, iar UDMR – 7 mandate de consilier județean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.