Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Toșca îl ridiculizează pe Ioan Andone: Vârsta sau memoria îi joacă feste

www.sport.ro

Stelistul Alin Toșca a avut o reacție dură la adresa antrenorului dinamovist Ioan Andone. Fundașul l-a atacat pe Ando, după ce tehnicianul câinilor a dezvăluit faptul că Toșca a vrut în vară să lase Steaua pentru marea rivală, Dinamo.

"Pot să vă spun și eu despre jucătorii de la Steaua. În vară am discutat cu Alin Toșca. Am vrut să îl transferăm. El ne-a căutat și a spus că dorea să plece. A zis că dacă nu se înțelege cu cei de la Steaua, vine la noi. Până la urmă, s-a înțeles cu Steaua și nu l-am mai transferat", a spus Ioan Andone într-o conferință de presă.

Citește și: Ionuţ Negoiţă vrea să plece de la Dinamo: Ioan Andone a dezvăluit totul

Noul căpitan al Stelei a demontat declarațiile lui Andone și i-a dat o replică acidă antrenorului din Ștefan cel Mare pe pagina sa de Facebook. De asemenea, Toșca a anunțat că îl va da în judecată pe Andone și că nu vrea să fie asociat cu Dinamo.

"Doresc să fac câteva precizări cu privire la articolul apărut în Gazeta Sporturilor referitor la o presupusa discuție a mea cu antrenorul clubului Dinamo, domnul Andone. Cu scuzele de rigoare cred că vârsta sau memoria îi joacă feste domnului antrenor. Contractul meu cu Steaua Bucuresti este de 5 ani... Domnul Andone probabil trăiește într-o altă dimensiune. Un jucător care mai are încă 3 ani de contract cu Steaua București și câștigă 15.000 euro pe lună, titular în echipă și convocat la echipa națională, nu are cum să meargă să caute pe cineva de la Clubul Dinamo, unde salariile sunt de 3000 pe lună.

Cu tot respectul pentru acest club și pentru cei ce îl conduc trebuie să păstrăm distantele... îl rog pe domnul Andone să-și caute alte persone atunci când dorește să declare lucruri total neadevărate, deoarece eu îl voi acționa în judecată. Eu am un respect foarte mare pentru cei din conducerea clubului meu și nu doresc să îmi asociez imaginea cu clubul Dinamo", a spus Toșca pe pagina oficială de Facebook, conform sport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.