Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica a luat DECIZIA: lovitură pentru Traian Băsescu

alina bica

Fostul președinte Traian Băsescu a spus că și-ar dori să îi facă o vizită Alinei Bica, după ce aceasta a ieșit din închisoare. Fosta șefă DIICOT a fost plasată de procurorii DNA în arest la domiciliu.

Fosta şefă DIICOT spune că nu îl va primi pe Traian Băsescu dacă acesta va dori să vină la domiciliul său pentru a o vizita, potrivit România TV.

"M-aș bucura enorm dacă doamna Bica ar fi de acord să îi fac o vizită", a spus Băsescu, completând că fosta şefă DIICOT "e un profesionist desăvârșit și un om care are o anume statură morală".

Traian Băsescu a mai spus că nu crede că Bica, Georgescu şi Udrea au luat mită și că au fost oameni în care a crezut și pe care i-a girat.

"Nu mă tem de nimic. Nici n-are cine mă șantaja și nici cine să mă pună la colț. Eu am fost comandat de navă, mi-am apărat și ospătarii de navă când îi prindeau cu contrabandă, dar când e vorba de șeful DIICOT, ANI, cum să nu cred în ei? Am crezut în ei, i-am girat. (...) Nu pot să cred că doamna Bica sau Georgescu au luat șpagă, cum nu pot să cred că în birou la Elena Udrea a ajuns o geantă cu 900.000 de euro (...) Dorința mea e acum este să vorbesc cu doamna Bica. Dacă nu are restricții, o voi vizita acasă, dacă e de acord domnia ei și soțul", a completat Traian Băsescu.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.