Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica anunță ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ pentru Florian Coldea: Care sunt ACUZAȚIILE

laura codruta kovesi florian coldea

Alina Bica, fosta șefă a DIICOT, spune că în ruma dezvăluirilor făcute de Sebastian Ghiță despre Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI ar pute fi acuzat de infracțiuni pentru care ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.

„Evaziune fiscală, luare de mită, trafic de influență, șantaj, trădare, dacă e partea cu puterea străină, deci are niște infracțiuni unde are detenție pe viață. Sunt lucruri foarte grave”, a declarat Alina Bica la B1 TV.

Citește și: SCENE HALUCINANTE Un nou SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară MĂRITATĂ a fost PRINSĂ ÎN PAT cu eleva sa de către tatăl fetei / FOTO

Bica a fost întrebată dacă crede că se va găsi un procuror care să îl ancheteze pe Coldea. ”Eu vreau să cred că există astfel de procurori. Problema se pune dacă șefii procurorilor vor fi suficient de curajoși să permită înregistrarea unui astfel de dosar”, a adăugat ea.

Alina Bica a vorbit și despre procurorul general al României, Augustin Lazăr. ”Eu am o părere bună despre dumnealui. (...) Are o reputație de om corect și profesionist și mai știu că e un om cu conștiița curată. La ce lucruri se devoalează în spațiul public, dacă omul acesta este așa cum îl știu, ar trebui să asistăm la o astfel de cercetare. Pentru că așa cum au existat procurori care și-au făcut o faimă și au fost curajoși (...) bănuiesc că va fi un procuror curajos și la DNA care să-i atârne scalpul domnului Coldea la cingătoarea domniei sale”, a punctat Bica la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.