Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica e în stare GRAVĂ: A fost internată de URGENȚĂ

alina bica

Avocata Laura Vicol a dezvaluit că ex-sefa DIICOT, Alina Bica, a fost internată de urgenţă la Spitalul Penitenciarului Targsor. Ea precizează că starea de sănătate a fostei şefe DIICOT este extrem de gravă, iar o posibilă transportare a acesteia la un spital din Bucureşti ar putea reprezenta un risc.

Citește și: Polițistul mort a făcut parte din 3 coloane oficiale în ziua accidentului

Totodată, avocata Laura Vicol a evidenţiat că Alina Bica i-a mărturisit că nu doreşte să îşi facă stregie de apărare pe baza afecţiunile sale medicale, însă realitatea este că fostă şefă a DIICOT „nu este bine”:

Iată ce precizează Laura Vicol: „Este internată de mai bine de o săptămână, iar transportarea de la Targsor la Bucureşti este extrem de dificilă în aceste condiţii. Medicii au preferat să o ţină în continuare internată. Nu ne-am creat o strategie de apărare victimizând clientul. Doamna Bica este un om nevinovat şi nu mi-ar permite să mă folosesc de starea medicală indiferent ce strategie aş aborda în apărare. A slăbit îngrozitor de mult. Nu este bine ”

Citește și: DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre Gabriel Oprea: Doar lucrurile astea le știi despre el

Facem precizarea că Alina Bica se afla în stare de arest preventiv la Penitenciarul Targsor, pentru cel de-al treilea dosar în care aceasta a fost trimisă în judecată în ultimul an. De această dată procurorii DNA o acuză pe Alina Bica de luare de mită de 17.500 euro, bani pe care anchetatorii susţin că i-a luat pentru a interveni într-o cauză aflată pe rolul DIICOT în favoarea afaceristului Horia Simu.

Citește și: Revoluționarii au luat cu asalt Palatul Cotroceni: Cer întâlnire cu Klaus Iohannis

Recent, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis miercuri, 21 octombrie 2015, înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul Alinei Bica, decizia nefiind însă definitivă.

Citește și: Val de cereri pentru demisia lui Gabriel Oprea: Încă 4 ONG vor debarcarea ministrului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.