Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Bica rupe tăcerea: Declarații incendiare la adresa rivalei de la DNA, Kovesi

alina bica

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica s-a decis să spună tot după decizia CCR de astăzi împotriva abuzului în serviciu. Fosta şefă a parchetului anti-mafia a vorbit despre dosarul său, dar a făcut şi dezvăluiri despre procurori.

"Este ceea ce am solicitat să se constate de către CCR. Eu nu am cerut dezincriminarea abuzului in serviciu. Eu am criticat imprejurarea ca sintagma indeplinire defectuoasa nu mai e predictibila din perspectiva faptului că DNA a modificat practica judiciara. Am cerut sa fie redefinita, avand in vedere ca la acea ora un functionar public nu poate sa previzioneze ce tip de comportament sa aiba ca sa evite sa dea nas in nas cu DNA sau altă unitate de parchet. După decizia de azi, procurorii vor fi obligati sa indice ce articol de lege am incalcat eu in legătură cu faptele de abuz in serviciu. În celebrul dosar cu ANRP au spus ca am adresat intrebari neserioase expertului. Au decis dumnealor cand m-au ridicat de pe strada si mi-au intrerupt cariera. Era vorba de o discutie cu expertul evaluator la solicitarea mea si nu trebuia sa il intreb chestiuni legate de expertiza de evaluare.", a spus Bica la RTV.

Citeşte şi: Traian Băsescu, dezvăluiri incendiare despre Laura Codruţa Kovesi şi Coldea: 'Stăteau pe la uşi'

Fosta şefă a DIICOT a atacat-o şi pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA. "Daca un procuror sef va dori pe viitor sa isi anume rolul de Cezar, sa ridice degetul sus sa spuna cine traieste sau sa arate degetul in jos sa spuna cine moare, indiferent cum veti reconfigura textele de lege, tot in cazul acesta vom ajunge , problema e de buna credinta si de predictibilitate. ", a încheiat Bica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.