Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, apel în direct la Liviu Dragnea: 'Le e rușine'

facebook
alina gorghiu

Război total înaintea alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Lidera PNL, Alina Gorghiu face un apel în direct la marele său duşman, Liviu Dragnea. Gorghiu nu l-a menajat deloc pe liderul social democraţilor pe care l-a făcut praf în direct la Realitatea TV.

Citeşte şi: Cum a ajuns să arate soția dictatorului din Coreea de Nord la șapte luni de la dispariție / FOTO

"Domnule Dragnea, uitaţi-vă în ochii mei. românia mea nu e românia dvs. veniţi într-un studio de TV. Fi ţi bărbat. Se pregăteşte marea lovitură. Legea Dragnea. Obsesia lui Liviu Dragnea de a ajunge premier chiar dacă este condamnat penal.", a tunat Alina Gorghiu la emisiunea lui Rareş Bogdan.

Mai mult, Gorghiu l-a ironizat pe Dragnea pentru hobby-ul său, pescuitul. "Domnul Dragnea prinde peşte la propriu. Nu merge prin ţară. I-au spus să prindă peşte nu să meargă prin ţară că le e ruşine să meargă cu el prin ţară.", a spus Gorghiu.

Citește și: Băiatul unui primar PNL a fost ARESTAT: E acuzat de ȘANTAJ, lipsire de libertate și alte violențe

Şefa PNL trage un semnal de alarmă. Care este marele pericol de după alegerile de duminică? "O mare parte din electorat nu știe că pe 11 decembrie sunt alegeri. Asta e o armă foarte importantă a PSD-ului. PSD are un electorat captiv care va veni la vot. E un electorat devenit dependent de PSD. Le spune că măresc pensiile, salariile, minciuni de campanie.Aștept un apel la vot din partea jurnaliștilor, din partea lui Dacian Cioloș. parlamentul nu se reformează dacă nu avem o prezență mare la vot.

Citeşte şi: Pariul Alinei Gorghiu înaintea alegerilor: Cu cine va guverna PNL după 11 decembrie

Doamna Ecaterina Andronescu e cea care a desfiinţat şcolile profesionale. Avem locuri de muncă bine plătite, dar nu avem forţă de muncă. Teleormanul e pe primul loc la ajutoare sociale. Nu poți să mergi în curtea primarului PSD cu o mașină ultimul răcnet și să îți iei ajutorul social. Se încurajează o categorie socială care face România să stea pe loc.", a încheiat Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.