Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu critică decizia Primăriei București de a da bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Alina Gorghiu

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, consideră că decizia Consiliului General al Municipiului Bucureşti de a aloca 15 milioane de lei pentru lucrări la Catedrala Mântuirii Neamului confirmă un start prost pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea.

"15 milioane de lei din bugetul Capitalei vor fi acordaţi ca sprijin financiar pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, ca urmare a deciziei adoptate, astăzi, de majoritatea din Consiliul General. PNL a votat împotriva acestei propuneri. Sprijinim ridicarea Catedralei, dar credem că banii bucureştenilor ar trebui cheltuiţi cu mai multă grijă faţă de priorităţile lor şi ale oraşului şi cu mai multă viziune", a scris Gorghiu, joi, pe Facebook.

Citește și: STUDIU Cum îți poți prelungi viața cu cel puțin 2 ani

Ea subliniază că bucureştenii au contribuit deja cu sume importante la construcţia Catedralei, care trebuie finalizată.

"Doar anul acesta, din bugetul Primăriei Generale, s-au alocat 2 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor. O suplimentare a acestui sprijin ar fi trebuit mult mai bine fundamentată", precizează liderul PNL.

Citește și: Virusul pe care 90% dintre oameni îl iau până la 18 ani și nu poate fi tratat niciodată

Alina Gorghiu susţine că aceşti bani puteau fi folosiţi pentru construirea unui spital modern sau pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic.

"Bucureştenii aşteaptă ca Primăria să se ocupe şi de proiecte care le afectează viaţa de zi cu zi. Din banii de care dispune, Primăria ar putea să aloce, cu prioritate, fonduri pentru construirea unui spital modern, care să le asigure pacienţilor condiţii decente, sau ar putea demara consolidarea clădirilor cu risc seismic, în care trăiesc mii de bucureşteni. Sunt doar două dintre propuneri, însă urgenţele Capitalei sunt numeroase. Regret că astăzi administraţia Capitalei a decis să le ignore. Decizia confirmă un start prost pentru primarul Firea în această funcţie", punctează co-preşedintele liberalilor.

Citește și: STUDIU Câte femei recunosc că fac sex oral și câte spun că le place: O să rămâi surprins

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.