Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu desființată de șeful Consiliului Național al PSD

Rovana_Plumb_tm

Ultima ieșire publică a co-președintelui PNL a provocat mânia liderului PSD. Ministrul Rovana Plumb, președintele Consiliului Național al PSD susține într-un comunicat remis redacției stiripesurse.ro că atitudinea arătată de liderul PNL e una de neseriozitate și de procupări mărunte:

Citește și: 'Guvernarea PSD, accente totalitare. Meritele conducatorului, umflate propagandistic'

"Am văzut astăzi un alt atac al copreședintei noului PDL, Alina Gorghiu, la adresa Guvernului. Abordarea doamnei Gorghiu este neserioasă și arata cam ce tip de preocupări au cei din partidul domniei-sale. De altfel, după ce am văzut reacția PNL din săptămânile trecute, de condamnare a luptei duse de Guvern cu evaziunea fiscală, am înțeles ca acest partid este contaminat de spiritul fostului PDL – adică, de neseriozitate și, mai ales, de dorință de scandal.

Mi-aș dori ca doamna Gorghiu să demonstreze, prin acțiunile sale și ale partidului pe care îl conduce, că acapararea vechiului PNL de democrat-liberali nu este una reală. Nimic din ce s-a întâmplat însă de la momentul în care PNL a decis să se arunce în brațele PDL nu m-a convins că spiritul vechilor liberali mai este prezent în noua formațiune.", a declarat Rovana Plumb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.