Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu face praf candidaţii PSD de la Bucureşti: 'O tocăniţă'

pn psd pnl

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, la Ploieşti, referindu-se la anunţul PSD privind candidaţii la sectoarele Capitalei că decizia social-democraţilor este "o tocăniţă din care nu se ştie cât va înţelege electoratul de stânga". "Vreau să vă spun că este o ciorbă, o tocăniţă decizia PSD-ului de astăzi. La anumite sectoare merg cu UNPR-ul, la altele împreună cu UNPR şi susţinerea ALDE. Trebuie să vină cu un tabel să îşi aducă aminte public de fiecare dată la ce sectoare merg cu UNPR-ul, la ce sectoare ... (...) E o tocăniţă din care nu ştiu cât va înţelege electoratul lor de stânga", a spus Gorghiu.

Co-preşedintele PNL a adăugat că Gabriela Firea este un candidat pe care liberalii îl vor monitoriza "cu maxim interes şi atenţie", punctând că orice candidat din partea PSD este un candidat puternic pentru PNL. "Nu voi face ca Liviu Dragnea să arunc în derizoriu orice fel de candidatură a partidului cu care suntem în competiţie pentru că în realitate e o luptă de unu la unul pe tot terenul, noi şi PSD. Peste tot aşa se vor tranşa lucrurile", a mai spus Alina Gorghiu. Senatoarea Gabriela Firea este susţinută de colegii din PSD în cursa pentru Primăria Capitalei, după cum a anunţat vineri liderul partidului, Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Conducerea PSD, reunită în şedinţă, a validat candidaţii PSD pentru Primăria Capitalei şi pentru sectoare. Astfel, pentru sectorul 1, candidatul este deputatul Dan Tudorache, iar pentru sectoarele 2 şi 3, actualii primari Neculai Onţanu şi Robert Negoiţă. La sectoarele 4, 5 şi 6 au fost desemnaţi Daniel Băluţă (primar interimar al sectorului 4), Daniel Florea şi Gabriel Mutu. "Doamna Firea va avea posiblitatea în perioada următoare, până la alegeri, să prezinte bucureştenilor care sunt proiectele dumneaei şi ale echipei sale susţinute şi de PSD pentru Capitală. (...) Am avut în ultimele zile discuţii cu colegii de la UNPR, la sectorul 2 vom merge în alegeri pe liste comune cu dl Onţanu şi îl vom susţine pentru primăria sectorului 2", a precizat Dragnea. În ceea ce priveşte discuţiile avute în ultimele două luni cu ALDE şi UNPR, a adăugat Dragnea, interesul major al PSD a fost să găsească soluţia pentru a obţine majoritate în Consiliul General. "PSD nu face alianţă nici cu PMP, nici cu M10, M8, M5, nici cu PNL. PSD vrea să facă majoritate în Consiliul General cu ALDE şi cu UNPR", a arătat preşedintele PSD, conforn Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.