Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, fost președinte PNL: Cine face parte, de fapt, din statul paralel denunțat de PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
gorghiu Inquam Photos

Alina Gorghiu, fost președinte al PNL, reacționează la discursul oficial al PSD cu privire la existența unui așa-zis stat paralel care împiedică puterea politică să-și facă treaba. Potrivit senatoarei de Timiș „tot ce nu ascultă de PSD, e stat paralel”.

„Este foarte posibil ca până şi legile economice să comploteze împotriva lor, căci nu se supun politicilor fiscale aberante. Tot în aceeaşi cheie, putem gândi că şi instituţile europene fac parte din statul paralel. Asta pentru că nu scrie în raportul MCV exact ce vrea PSD. Tot aşa putem gândi şi cu americanii pentru că susţin egalitatea în faţa legii şi lupta împotriva corupţiei. Deci, toţi cei care nu cred în minciunile şi manipularile PSD sunt stat paralel”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

Vezi și: Fost deputat, ÎN LACRIMI în faţa magistraţilor ÎCCJ: ‘În dosarul meu s-au făcut presiuni uriaşe’

Potrivit fostului lider PNL, „marota statului paralel va fi folosita de PSD ca să-şi justifice nevoia de control politic pentru a nu fi acuzaţi că pun în prim-plan teza luptei anti-abuzuri”. „E un fel de actualizare a tacticii "duşmanului străin". E aceeaşi frustrare ca atunci când eşti tâlhărit şi rămâi fără nimic în buzunar, în timp ce hoţul te acuză că îl jigneşti fără drept. La final rămâi şi cu banii luați şi certat. Practic, asta face PSD sub umbrela luptei cu statul paralel şi abuzurile. Victimizarea PSD este un pic cam prea penibilă”, concluzionează Gorghiu.

Comitetul Executiv Național al PSD, întrunit vineri la Băile Herculane, a adoptat o rezoluție în care denunță „statul paralel” și acțiunile președintelui Iohannis. Vezi AICI textul rezoluției!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.