Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu și Vasile Blaga l-au 'umplut' de reproșuri pe Dacian Cioloș: Ce i-au cerut premierului

vasile blaga alina gorghiu

Dacian Cioloș a fost băgat în ședință de liderii PNL! Alina Gorghiu și Vasile Blaga i-au reproșat că nu a reușit, până acum, să demită toți șefii PSD din administrația locală, fără a discuta dacă aceștia au rezultate sau nu, abordându-se doar culoare politică. Blaga i-a spus lui Cioloș că din aceste motive PNL a obținut cel mai bun scor electoral de după 1990.

”Am discutat foarte deschis, foarte onest cum vedem noi colaborarea cu guvernul Cioloș. Am analizat lucrurile care nu au mers bine, care au mers prost. S-a discutat despre pesedizarea administrației, pentru că 90% din administrația locală e de la PSD și a exercitat presiuni la alegerile locale. Vom avea, în mod sistematic, întâlniri cu Dacian Cioloș. Va veni cu un Cod al Administrației, în toamnă.”, a spus Alina Gorghiu.

”Nimeni nu i-a reproșat lui Dacian Cioloș că e în discuție cu alții. I-am spus clar că în această campanie electorală prefecții pesediști au fost comandanți de oști pentru armatele pesediste. El ajunge să răspundă de lucruri de care nu e vinovat. Azi, PSD, în Senat, care are vicepremier, pe Vasile Dâncu, a căzut ordonanța prin care Cioloș putea să dea ordonanțe de urgență. Și, atunci, cine e onest cu guvernul, PNL sau PSD?”, a spus Vasile Blaga după întâlnirea cu Dacian Cioloș.

Citește și: Un nou VIOL ÎNFIORĂTOR șochează România: O elevă din Vaslui a fost violată, de colegi, în timpul orei de desen

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.