Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu îi trânteşte uşa în nas lui MRU, după demisia de la SIE/ VIDEO

mru

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu afirmă că nu cunoaşte motivele demisiei lui Mihai Răzvan Ungureanu din fruntea SIE. Aceasta exclude o candidatură a lui MRU din partea PNL la alegerile parlamentare.

Vezi şi: A demisionat şeful SIE

"Sunt convinsă că o sa comunice motivele. Am luat act ca si dumneavoastra. Sunt convinsa ca domnia sa va explica public, asa cum este firesc. O institutie functioneaza indiferent daca un sef si-a dat demisia. SIE intotdeauna a functionat asa cum trebuie si am convingerea ca functia va fi ocupata foarte curand de altcineva. SIE o buna bucata de vreme nu a avut director si nu a simtit nimeni ca ar fi fost sincope in functionarea sa", a declarat Alina Gorghiu la Digi 24.

Întrebată dacă MRU ar putea candida din partea PNL, Gorghiu a răspuns: "In acest moment nu exista niciun fel de scenariu de aceasta natura si as vrea sa blochez orice alta posibilitate in aceasta directie,  pentru ca nu se pune problema unei astfel de candidaturi. Nu mi se pare normal ca un sef de serviciu sa intre in politica in secunda 2 dupa ce si-a dat demisia. Nu au fost astfel de discutii, exclud un asemenea scenariu." Alina Gorghiu a adăugat că se îndoieşte că MRU va candida din partea altui partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.