Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu intervine și `devoalează` marea EROARE a PSD

facebook
alina gorghiu

Fostul lider liberal Alina Gorghiu reacționează, pe pagina de Facebook, după atacurile lui Tăriceanu la adresa lui Klaus Iohannis și spune că este „o mare eroare a PSD” faptul că l-a pus pe liderul ALDE să reia atacurile la adresa președintelui României.

Lovitură DURĂ pentru un cunoscut senator PSD: Ce a decis ÎCCJ

„Despre atacurile coaliției împotriva Președintelui Iohannis - varianta declarație in Parlament!!!

Este o mare eroare a PSD faptul că l-a pus pe liderul ALDE, C.P. Tăriceanu să reia atacurile la adresa președintelui României.

Practic, PSD încearcă să profite de faptul că manifestațiile de stradă au scăzut în intensitate pentru a reveni la practicile sale vechi: încercarea de a reveni la subiectul grațierii corupţilor și la atacuri și presiuni aflate în afara democrației, împotriva Președintelui şi a reprezentanțiilor puterii judecătorești.

Ieri am vazut o declarație abuzivă și e păcat că se încearcă o falsificare a realității prin promovarea ideii că Parlamentul înseamnă Dragnea, Tăriceanu, Șerban Nicolae și ceilalți.

Așa cum este definit în Constituție, ca organ reprezentativ suprem și ca unică autoritate legiuitoare, Parlamentul nu poate fi în niciun caz un instrument al unor persoane, chiar dacă acele persoane conduc o majoritate la un moment dat. 
Declarația potrivit căreia anumite acțiuni ale Președintelui României ar fi neconstituționale este extrem de periculoasă și deschide întrebarea dacă nu cumva este în pregătire o tentativă de suspendare, pe care PSD-ALDE o neagă cam cu jumătate de gură.

Anunțul Președintelui conform căruia va păstra opțiunea de a convoca un referendum în cazul în care PSD și Guvernul său vor avea noi derapaje împotriva democraţiei și justiției este clar de natură să deranjeze linia politică a PSD.

Băieţii aştia au fost în defensivă datorită reacției populare, s-au temut, dar se pare că acum le-a revenit curajul. Om trăi şi om vedea ce şi cum.”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.