Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu intervine în scandalul Dragnea-Ponta: Sunt două nuci tari în PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
gorghiu Inquam Photos

Senatoarea PNL de Timiş, Alina Gorghiu, a declarat, joi, la Timişoara, că polemica dintre actualul preşedinte al PSD, Liviu Dragnea şi predecesorul său, Victor Ponta, este "un scandal controlat", iar în spatele demisiei pe care Ponta o anunţă se poate citi mesajul "nu mă lăsaţi să plec".

OFICIAL - Ce a discutat Grindeanu cu ambasadorul SUA


"Sunt doi oameni politici în conflict, sunt două nuci tari în PSD în momentul acesta, care nu cred că-şi dispută nimic altceva decât puterea în interiorul partidului pe care-l reprezintă. Este un scandal controlat, nu aş putea spune că este întâmplător, aşa cum crede foarte multă lume, servit în doze mici, intuiesc că de lungă durată, din care nu vom afla informaţii relevante, ci doar cred că ne vom pierde timpul. Ponta, de fapt, nu-şi dă demisia, aşa cum ne sugerează, ci eu citesc în spatele demisiei o replică de genul "nu mă lăsaţi să plec", a afirmat joi, Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă, informează agerpres.ro

În opinia sa, polemica aceasta exagerată în spaţiul public ''nu ne face bine'' şi regretă că de-a lungul vremii a avut "o polemică exagerată cu Victor Ponta (...)". "Eu, ca om politic de pe dreapta acum simt nevoia să respir mai în afara polemicii. (...)'', a conchis Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.