Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu lansează acuzații GRAVE la adresa primarului Gabriela Firea: 'Comunism respiră'

gorghiu firea gorghiu

Scandal total înaintea alegerilor parlamentare din decembrie. Şefa PNL, Alina Gorghiu anunţă că Primarul Capitalei, Gabriela Firea cenzurează mitingul pe care liberalii voiau să-l organizeze la finalul acestei săptămâni în Bucureşti. PNL voia să organizeze sâmbătă un miting în Capitală, dar primăria nu le-a acordat autorizaţie. Gorghiu a lansat o serie de acuzaţii fure la adresa lui Firea, dar i-a făcut praf şi pe social democraţi. Mai mult, Gorghiu a adus aminte chiar şi de mineriadele de la începutul anilor 90.

Citește și: Scandal SEXUAL de proporții. Un bărbat a pus mâna pe jurnalul soţiei care

"Ce naște din Iliescu, comunism respiră. Am aflat acum câteva minute că Primăria Capitalei a decis cenzurarea manifestației publice pentru care PNL a făcut zilele trecute demersurile instituționale. Evenimentul ar urma să aibă loc sâmbăta aceasta. Mizam pe participarea bucureștenilor care susțin o guvernare reformistă după 11 decembrie. După ce ieri a fost folosită această informație (destinată exclusiv comisiei din cadrul Primăriei Capitalei care aprobă manifestările publice) pentru a lansa un atac politic la adresa PNL, astăzi opera a fost desăvârșita.

Citește și: Știai? Ce se întâmplă cu părțile intime ale femeii când face sex

După 1989, doar o administrație pesedistă a mai îndrăznit să interzică organizarea unui miting. PSD = partidul împotriva justiţiei, împotriva democraţiei, împotriva libertăţilor civice şi politice. Politica pumnului în gură nu e vreo noutate pentru Partidul Mineriadelor, din care face parte doamna primar. De altfel, Liviu Dragnea voia să închidă, nu de mult, gura criticilor de pe internet. În 2015, pe atunci premier, Victor Ponta ne amenința pe cei din PNL cu o contramanifestație și cu dosare penale, pentru că intenționam să ieșim în stradă ca să milităm pentru un guvern curat. Recent erau amenințați cetățenii strânși în fața Senatului pentru a-și exprima nemulțumirea față de blocarea justiției în cazul Oprea-Gigină. În afara reflexelor totalitariste ale PSD, acest refuz mai arată și teama față de forțele care își doresc să împingă România înainte: axa reformatoare Klaus Iohannnis-PNL-Dacian Cioloș. Cer Primăriei Capitalei să intre urgent în legalitate și să acorde aprobarea pentru desfășurarea mitingului PNL", a tunat Gorghiu pe facebook.

Citește și: Serena Williams îi dă vestea anului Simonei Halep: Anunțul făcut de jucătoare

Şefa PNL şi-a continuat tirul la adresa lui Firea şi în direct. "Transformăm într-un circ absolut o cerere simplă. Dreptul de a manifesta e garantat de lege. cenzurarea unui asemenea eveniment e de neconceput. Vom decide ce se poate face. Dacă astăzi se interzice o manifestare liberă a PNL, mâine i se poate întâmpla oricui. Exemplele de cenzură ale PSD trebuie oprite la un moment dat. Nu poţi să cenzurezi. A ieşit doamna Firea ieri să ne certe. Dacă organiza PSD un asemenea miting, în 24 de ore se dădeau toate aprobările", a spus Gorghiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.