Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu: Lista liberalilor pentru alegerile parlamentare a fost finalizată

Inquam Photos / Octav Ganea
gorghiu Inquam Photos

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat luni că lista liberalilor pentru alegerile parlamentare a fost finalizată, arătând că aceasta este un "melanj" între ce înseamnă experienţă şi suflu nou, informează agerpres.ro

"Am reuşit să finalizăm lista PNL pentru aceste alegeri parlamentare. Bucuria mea mare este că reuşim un melanj între ce înseamnă experienţă în PNL şi suflu proaspăt", a declarat Gorghiu, într-o conferinţă de presă, după Biroul Politic Naţional. 

În conferinţa de presă au fost prezenţi 15 candidaţi ai PNL la alegerile parlamentare, între care şi Mara Mareş, care deschide lista liberalilor în Braşov pentru Camera Deputaţilor.

Demisie de răsunet la CSM: Un magistrat important a plecat din instituţie


Solicitată de jurnalişti să comenteze dacă locul pe liste i se datorează tatălui său, Mara Mareş a răspuns că nu este adevărat. 

"Datorită tatălui meu am crescut cu nişte concepţii profund liberale, mi-a oferit o educaţie şi o deschidere către politică, dar cred că oricine îşi imaginează că un consilier judeţean ar putea să impună pe oricine pe listă, fiica lui sau o persoană apropiată, este naiv. (...) Este şef de filială la Făgăraş, vorbim despre o filială a unui oraş, municipiu undeva pe la douăzeci şi ceva de mii de locuitori, deci nu vă imaginaţi o putere supremă a tatălui meu", a arătat ea.

IPS Teodosie, reacție SURPRINZĂTOARE după decizie de ultimă oră a judecătorilor: Afectează Biserica


Mara Mareş a susţinut că nu a fost abordată de nimeni pentru a candida şi că şi-a depus singură candidatura. 

"Eu mi-am depus candidatura. Mi-am scris proiectul de ţară, începând cu primăvara acestui an, care se referă la repatrierea studenţilor români plecaţi la studii în străinatate. Visez la acest lucru de copil. Astăzi a fost prima ocazie. Mi s-a oferit prima ocazie de a pune în practică tot ce mi-am dorit eu în tot parcursul meu educaţional până la ora aceasta", a afirmat ea. 

Mara Mareş a arătat că, dacă va ajunge în Parlament, îşi doreşte să fie membră în comisiile de politică externă şi de educaţie. 

Biroul Politic Naţional al PNL a validat luni şi lista candidaţilor liberalilor la alegerile parlamentare în Bucureşti. Pe lista de la Senat se află academicianul Leon Dănăilă, economistul Florin Cîţu, arhitecta Hildegard Helene Brandl, iar la Camera Deputaţilor - Adriana Săftoiu, Eugen Nicolăescu, Ovidiu Raeţchi, Cristina Trăilă, Florin Alexe, Sulfina Barbu şi economistul Marius Vintilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.