Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu lovește NĂPRASNIC: USL a fost o GREȘEALĂ! O MINCIUNĂ!

Inquam Photos / Octav Ganea
gorghiu Inquam Photos

Actualul președinte al PNL, Alina Gorghiu, se distanțează de cea mai importantă construcție politică de după 1990 și susține că USL a fost o greșeală politică, în mod special din partea PNL.

“Sunt momente în destinul recent al PNL pe care ar fi trebuit să le recunoaştem ca greşeli, mai repede decât acum, USL-ul este unul dintre momentele acelea. Au fost şi altele. (…) Categoric, ideea de USL a fost o greşeală, nu poţi să te aliezi cu PSD-ul şi să crezi că vei rămâne neviciat, nevătămat şi neatins de tarele PSD, dar este istorie”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3.

Ea a susţinut că, din păcate, USL a fost “doar un cadou frumos împachetat, dar înăuntru a fost găunos totul”.

Întrebată dacă experimentul USL s-ar putea repeta, Alina Gorghiu a precizat că s-ar uita “foarte tare ca PNL să rămână PNL, să nu fie o roată la căruţa PSD, partid care a vrut toată puterea şi a scos PNL de la guvernare”.

“Ştiţi pentru ce a fost făcut USL? Împotriva domnului Băsescu şi a regimului Băsescu. Ştiţi cine a fost primul din USL care a semnat pactul de coabitare cu Traian Băsescu: Victor Ponta. Ştiţi ce se întâmplă astăzi între Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Traian Băsescu: acelaşi lucru, o frăţie puternică. Alegerile locale ne-au arătat exact acest lucru în toată ţara. Întrebaţi-o pe Firea cu cine are majoritate în CGMB. De la Bucureşti şi până în Timiş se întâmplă ca PMP să aibă majorităţi cu PSD”, a completat liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.