Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu susţine că e urmărită în trafic şi i se investighează trecutul

gorghiu alina

Alina Gorghiu lansează acuzaţii grave la adresa lui Victor Ponta. Copreşedintele PNL susţine că premierul a comandat să fie urmărită peste tot şi să i se investigheze trecutul, pentru a se descoperi eventuale nereguli.

"Am observat și in dimineata asta filajul mașinilor particulare care mă însoțesc de câteva luni în trafic, probabil că cineva dorește să mă protejeze. Am aflat, de asemenea, de la parlamentari PSD, care nu sunt de acord cu aceste metode, că se instrumentează plângeri la Parchetul General și ANI și că o echipă cercetează tot ce am făcut și n-am făcut în ultimii 10 ani. Grea operați...une. Să mai zică cineva că nu avem un premier preocupat chiar și din Turcia de soarta opoziţiei din România!", afirmă Alina Gorghiu pe Facebook.

Vezi şi: Scenariul Alina Gorghiu premier si instructiva spaima a PSD

Liderul liberal mai spune că ştia din momentul alegerii în funcția de copreședinte al PNL că va "beneficia" de un tratament compus din atacuri, insulte, manipulări și dezinformări.

"Aşa am ajuns sa fiu transformată de către propaganda PSD din martor în Victor Ponta, din avocat în Dan Șova și din copreședinte al PNL în Elena Ceaușescu, Ana Pauker, Gheorghe Gheorghiu Dej, Elena Udrea și alții. Toată această campanie a pornit din momentul votului PNL în cazul senatorului Dan Șova. În lumina evenimentelor recente înțeleg și de ce Prim-ministrul a fost atât de afectat de acțiunea politică a PNL în privința prietenului său. Îi transmit, din nou, Prim-ministrului in exil să nu își facă speranțe, acțiunile de intimidare sau calomniile nu au niciun efect asupra mea", mai afirmă Alina Gorghiu.

Vezi şi: SONDAJ. Rezultate DEZASTRUOASE pentru PNL in Capitala

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.