Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu vorbește despre problemele penale ale lui Bogdan Olteanu: 'Sunt mâhnită'

alina gorghiu bogdan olteanu

Bogdan Olteanu a fost săltat, în noaptea de joi spre vineri, de acasă de către procurorii DNA care l-au reținut pentru 24 de ore sub acuzația de trafic de influență. Alina Gorghiu, o fostă apropiată a viceguvernatorului BNR, spune că nu crede în vinovăția celui cu care a fost asociată într-o firmă de avocatură.

”Nu știu ce conține dosarul cu pricina, un lider de partid politic nu e analist, nu e avocat, trebuie sa fie cumpătat. Am fost colega cu Olteanu, am fost asociată cu el într-o societate de avocatura, cred ca e un om corect. Sunt mâhnită când vad ca unii oameni folosesc politic nefericirea altora. E o mârlănie ce fac unii cu postările pe Facebook. Să ştiţi că dacă plouă afară este vina Alinei Gorghiu, că ninge afară este tot vina Alinei Gorghiu, dacă Ponta are o problemă tot vina Alinei Gorghiu este şi indiferent cine are pe lumea aceasta ceva în neregulă vina îmi aparţine tot mie din perspectiva lui Ponta. Nu mă aştept să treacă 24 de ore să nu mă pomenească, ar fi revelaţia deceniului să nu aibă Ponta numele Gorghiu pe buze.

Citește și: Cozmin Gușă dă vești proaste pentru PNL și PSD

Am aranjat denunțul cu un om care era în pușcărie? Sunt aberații, scenarii fantasmagorice, nu are niciun fel de legătură. Soțul meu a criticat BNR în mod constant, nu e o surpriză pentru nimeni. O face legitim, din punctul lui de vedere. El, săracul, e victimă colaterală. S-a chinuit să își facă o imagine, vreau să îl țin departe de comentariile lui Ponta sau ale altcuiva.

Nu am auzit că s-ar fi dat bani în sediul partidului. Exclud orice fel de întâmplare de genul acesta. Vom vedea ce zice ancheta. Nu vreau să planeze asupra partidului vreo suspiciune, chiar dacă în 2008 partidul era condus de Călin Popescu Tăriceanu. Nu vreau să las suspiciunea că Tăriceanu ar fi finanțat partidul cu bani proveniți din surse ilegale.

În timp ce unii merg în instanță să-și dovedească nevinovăția, alții, ca Tăriceanu și Ponta, beneficiază de imunitate, se ascund în spatele unui vot.”, a spus Alina Gorghiu la Antena 3.

Citește și: Gestul a două prezentatoare face înconjurul lumii: Ce au arătat, în direct / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.