Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Mungiu, comparată cu Inchiziția

inchizitie biserica

Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, o atacă dur pe Alina Mungiu pe pagina sa de socializare, acuzând-o că ”se înscrie în tabăra conspiraționiștilor pentru care orice critică împotriva abuzurilor trebuie sancționată, pedepsită cât mai aspru și interzisă”. Iată tirada liderului naționalist: ”Ești împotriva dictatelor de la Bruxelles? Ești dușman al poporului. Nu vrei imigranți musulmani? Musai te manevrează cercurile oculte. Te opui tratatului transatlantic TTIP sau cedării de suveranitate a României? Deja intri în liga marilor inamici ai omenirii, undeva între criminali de război și teroriști”.

Diaconu atrage atenția că și Partidul România Unită ”s-a confruntat în nenumărate rânduri cu marii apărători ai libertății de genul doamnei Alina Mungiu care nu mai știu cum să le închidă gura celor care gândesc diferit. Recent, PRU a fost amenințat cu desființarea de către trei ONG-uri din aceeași zonă sponsorizată de Soros sau cu fonduri norvegiene ca și organismele dirijate de Alina Mungiu. Aceasta este libertatea pe care o apără marii reprezentanți ai societății civile care iau bani pentru a suprima de fapt libertatea de exprimare și orice alternativă la dictatura neoliberală”.

Liderul PRU mai spune că ”Alina Mungiu și ONG-urile din zona respectivă sunt urmași demni ai Securității, numai că nu se mai află în solda Internaționalei Comuniste, ci în cea a Internaționalei Capitaliste. Care nu suportă opinii diferite, nici gândirea cu mintea proprie, ci care dorește ca toți cetățenii să se încadreze frumos la ideile comune oficiale. Cine nu se supune intră pe mâna tribunalelor poporului conduse vitejește de Alina Mungiu și SAR, Active Watch și alte asemenea instanțe pe care nu le-a ales sau numit nimeni, ci și-au arogat singure dreptul la adevărul absolut”.

În postarea deputatului se mai spune că ”am ajuns ca în România oamenii să se teamă să vorbească public despre ceea ce îi doare de teama Inchiziției ”societății civile”. Care te declară imediat nefrecventabil, extremist, putinist sau pericol public numai pentru că atragi atenția că poporul român nu mai vrea să fie colonie sau masă de manevră pentru comisarii europeni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.