Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Petre dezvăluie un episod HALUCINTANT cu familia Măgureanu

Războiul dintre Alina Petre și fiul lui Virgil Măgureanu, Marian Măgureanu, continuă la cote înalte. Alina Petre susține că fostul soț a făcut o sesizare la Evidența Populație că ea nu are datele din buletin actualizate și din această cauză a fost adusă cu mandat împreună cu fetița lor.

Citește și: DNA dezvăluie o informație BOMBĂ despre Sebastian Ghiță, în fața instanței

”Ce-nseamnă să fii "mafiot"? 
Să-ți reclami copilul și să fie adus cu mandat pentru declarații!
Un nou mandat de aducere, de data asta cu tot cu copilul nostru, la Poliție, pentru că tatăl ei a facut o sesizare la Evidența Populației în care precizează că eu nu am buletinul actualizat, iar Maria nu are deloc. Evidența Populației s-a autodeclarat incompetentă și s-a adresat Poliției pentru "anchetă". 
Cred că Marian Măgureanu a uitat că și-a aruncat copilul în stradă în octombrie 2014 pentru a-și muta secretara în căminul conjugal, că de 2 ani și jumătate am o grămadă de procese, plângeri penale și tot felul de mizerii, neprobate, intentate de Famiglia Măgureanu, tată, mamă, fiu și ce Dumnezeu de animale mai sunt pe acolo. Cred că uită că acest copil este crescut DOAR din ceea ce câștig eu și că n-a fost în stare nici până acum să-i achite pensia alimentară. Mai uită că pe toată perioada cât a fost internată la MedLife n-a "putut" să vină decât o dată, la rugămintea mea, și a contribuit doar cu o supă tristă facută dintr-un pui frecat cu Rivanol, de care n-avea nimeni nevoie.
Am încercat tot ce am putut pentru a avea o relație normală cu acest om, pentru binele Mariei, dar este în zadar...
Îi doresc ca, în pelerinajul pe care-l face cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale pe la mânăstirile din Bucovina, să scape de toți dracii din el!! Poate-i ia și pe "marii" președinți ai României, colegii lui de procese, la ceva exorcizări!! 
Altfel, chiar nu știu cum să-i explic copilului nostru de ce face tatăl ei aceste lucruri...”, scrie Alina Petre, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.