Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Petre spune ce știe despre Crin Antonescu: 'Soții Antonescu au recunoscut tot'

alina petre

Fosta soţie a lui Marian Măgureanu, Alina Petre vine cu noi dezvăluiri incredibile despre fostul şef al PNL, Crin Antonescu. Blonda care a dat declaraţii procurorilor despre modul în care Antonescu şi soţia acestuia, Adina Vălean şi-au cumpărat un apartament, scoate la iveală noi dezvăluiri incredibile. Ea spune că soții Antonescu au recunoscut tot în fața procurorilor, adică faptul că apartamentul a fost cumpărat la roșu.

Detalii aici: DOCUMENTE INCENDIARE din culisele unei afaceri controversate cu apartamente de lux

Alina Petre scoate la iveală amănunte incredibile despre legătura dintre Crin Antonescu şi fostul ei soţ. "Crin Antonescu a ajuns la noi prin intermediul unor băieţi inteligenţi. Eu am stat lângă soţul meu când a făcut aceste calcule. Nu ştiu de ce se neagă atât de drastic. Eu zic că a fost vândut mult sub preţul pieţei. Dacă domnii procurori atât au dat la presă, e ok. Acolo sunt mult mai multe calcule.

Soţii Antonescu au cumpărat la roşu şi văd că au recunoscut şi în faţa procurorilor. Aşa am auzit. Eu am spus ce ştiu. Au făcut un împrumut la bancă amândoi şi restul banilor au fost achitaţi de alte persoane. De la acele persoane au venit acele denunţuri. Eu am fost citată doar ca martor. Eu eram de faţă când s-au semnat acele acte. Au fost foarte mulţi în acea situaţie în blocul acela. Nu erau dovedite cu acte aceste sume. Erau bani în plus faţă de valorile reale. Există şi suspiciuni de spălare de bani în aceast cauză.", a spus Alina Petre la RTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.