Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Petre: Peste 80% dintre bărbații din politica românească se îmbracă DEZASTRUOS

alina petre

De ce se imbraca prost politicienii? Pe de-o parte, pentru ca vor sa para saraci si cinstiti si, pe de alta parte, pentru ca bunul gust este pe cale de disparitie. Domnii care ne reprezinta n-au inteles ca intre bun gust, decenta si putere financiara nu exista nicio legatura.

Nu ai nevoie de bani multi ca sa te imbraci corect si sa comunici publicului un mesaj de decenta si calitate. Prima impresie conteaza intotdeauna si impactul vizual este unul foarte puternic. Nu trebuie sa ne suparam daca primim cateva critici, ci sa invatam din sfaturile specialistilor. Cand esti persoana publica imaginea nu-ti mai apartine si atunci este normal sa nu deranjezi nici macar vizual.

Garberoba perfecta pentru un om politic

Garderoba perfecta pentru un politician consta in cateva costume care sa nu para ale raposatului, croite sau modificate conform greutatii si staturii personale, cateva sacouri clasice din diferite texturi, dintre care unul de catifea neagra, un smoching pentru evenimentele speciale, cu toate accesoriile aferente: papion, brau, pantofi lacuiti; cateva camasi albe si bleu, dar si negre, impecabil calcate, cu gulere inalte, care sa cuprinda perfect gatul, cravate in culori pastelate si, de preferat, sosete lungi.

Citeşte pe EXQUIS.RO întreaga analiză realizată de Alina Petre!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.