Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alt SERVICIU SECRET care a eșuat în fața Hexi Pharma! Președintele României, protejat 70%

umbra

Ambulanța președintelui României și cele ale CSAT au utilizat antiseptice diluate Hexi. Autoritățile recunosc doar anii 2013-2014, însă sursele GSP susțin că nu„ s-au folosit doar la Băsescu, ci și la Iohannis”.

În cadrul unei investigații semnată de Cătălin Tolontan, se arată cum un alt serviciu secret a eșuat în fața lui Condrea. SPP și ambulanța de la Spitalul Militar foloseau la Cotroceni produse Hexi, de unde rezultă că președintele era protejat într-o proporție de 70%.

Punct final în Dosarul 'Case pentru generali'. ÎCCJ anunţă sentinţa definitivă

Palatul Cotroceni susține că nu a cumpărat dezinfectanți Hexi, dar uită să spună că a folosit din cei cumpărați de alții. SPP declară că nu a folosit dezinfectanți Hexi, dar uită să spună că face asistența sanitară a președintelui cu medici de la Spitalul Militar. Iar Spitalul Militar, când n-are încotro și recunoaște, spune că a utilizat biocide diluate la Cotroceni doar în 2013 și 2014, pe vremea lui Băsescu. Tot acest labirint e desenat cu un singur scop: să nu se mai pomenească de scandalul dezinfectanților în casa lui Klaus Iohannis. Dar adevărul, susțin sursele ziarului, e unul singur. Produsele diluate Hexi au fost folosite în ambulanța prezidențială, atît pentru Traian Băsescu, cît și pentru Klaus Iohannis”, scriu jurnaliștii de la GSP.

Mai mult pe tolo.ro

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.