Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada României la Washington, despre întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Donald Trump

George Maior

Ambasada României la Washington salută anunțul oficial al Casei Albe privind întâlnirea la nivel înalt dintre președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, și președintele României, Klaus Iohannis, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Întâlnirea care va avea loc la Casa Albă pe data de 9 iunie este rezultatul unei activități diplomatice lansate și susținute imediat după începerea mandatului noului președinte al SUA, se menționează în comunicat.

Schimbare MAJORĂ pregătită de Germania: Planul care lovește PUTERNIC România

Ambasadorul României, George Maior, a anunțat, la începutul lunii februarie, în cadrul unui interviu acordat presei românești, că "obiectivul nostru cel mai semnificativ din punct de vedere al dialogului politic bilateral la nivel strategic, este o vizită, o întâlnire între președintele României și președintele Americii" și că "România este un aliat semnificativ și important pentru SUA în regiune și chiar în plan global".

Secretarul de presă al Casei Albe, Sean Spicer, a comunicat miercuri că "președintele Donald J. Trump îl va primi pe președintele României, Klaus Iohannis, la Casa Albă, pe 9 iunie 2017, într-o vizită de lucru. Președintele Trump dorește să discute modalități de aprofundare a relațiilor și de întărire a parteneriatului strategic dintre Statele Unite și România", conform unui comunicat al Administrației Prezidențiale de la București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.