Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada SUA, anunț important pentru România: Am trimis rachete dirijate

”Distrugatorul purtator de rachete dirijate USS Jason Dunham intra astazi in Marea Neagra. Prezenta navei demonstreaza angajamentul SUA de a lucra cu Romania si aliatii NATO, dar si de a contribui la securitatea regiunii.”, este anunțul Ambasadei SUA la București.

Distrugătorul american USS Jason Dunham va participa la operaţiunea Atlantic Resolve care au ca scop descurajarea agresiunii ruse, a anunţat comandamentul Flotei a 6-a americane.

"Prezenţa navei în Marea Neagră demonstrează angajamentul SUA de a lucra îndeaproape cu aliaţii în vederea întăririi securităţii maritime şi stabilităţii, pregătirii şi capabilităţilor navale", spune comunicatul Flotei a 6-a americane.

Distrugătorul purtător de rachete dirijate USS Jason Dunham participă la operaţiunea Atlantic Resolve. Aproximativ 750 de tancuri americane şi mii de militari au luat parte în ultimul timp la această operaţiune în Lituania, Letonia şi Estonia, cu scopul de "a descuraja agresiunea rusă". Distrugătorul Jason Dunham a mai participat în Marea Neagră la exerciţiile Sea Breeze 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.