Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada SUA face angajări: Care sunt criteriile impuse şi câţi bani poţi câştiga

ambasada sua

Veşti bune pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. Ambasada SUA de la Bucureşti face angajări. Criteriile impuse sunt destul de stricte, iar remuneraţiile nu sunt fabuloase. Posturile sunt pentru absolvenții de liceu care dețin permis de conducere, iar remunerațiile sunt apropiate de nivelul salariului mediu pe economie.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi, ATACATĂ de la cel mai înalt nivel: Nici protestatarii nu au scăpat

Misiunea diplomatică a SUA are trei posturi disponibile, unul de paznic, șofer și altul de electrician. Postul de șofer se adresează tuturor posesorilor de permis de conducere de categoriile B, C și D, care au absolvit liceul și au o diplomă de bacalaureat. Aplicanții trebuie să aibă minim șase luni experiență de șofat și cunoștințe foarte bune de lucru în limba engleză și să fie fluenți în limba română. Job-ul presupune că aplicanții trebuie să fie familiari cu legislația în domeniu și specificul traficului rutier local, să știe și să poată fi capabili să ajungă în locuri de interes comun, precum principalele clădiri guvernamentale și hoteluri, principalele intersecții, piețe și puncte turistice comune, conform vocea.biz.

Citeşte şi: Traian Băsescu, acuzații EXTREME: Kovesi, grup infracțional cu Coldea și Stanciu

Postul de șofer este unul full-time, cu 40 de ore de lucru pe săptămână, se lucrează în trei ture, iar remunerația se ridică la 32.728 lei pe an, echivalentul a 2.727 lei brut lunar și, respectiv, 1.922 lei net. Aplicațiile pentru funcția de șofer se pot depune până la 5 aprilie, iar detalii suplimentare se pot găsi pe site-ul Ambasadei SUA.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

În fiecare caz în parte vor fi testate de cunoștințele de limba română și engleză. Documentele pentru înscrierea în concurs pentru posturile vacante se trimit doar la BucharestRecruitment@state.gov. ”Ambasada SUA va lua în considerare doar dosarele de candidatură trimise ca urmare a publicării unui post vacant. Pentru înscrierea la concurs în cazul mai multor posturi vacante este necesară completarea de formulare separate pentru fiecare post dorit. Candidaţii care îndeplinesc toate condiţiile de eligibilitate şi posedă toate calificările necesare vor fi luaţi în considerare pentru următorii paşi ai procesului de recrutare”, anunță misiunea diplomatică a SUA în secțiunea dedicată recrutărilor, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.