Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA, alături de Kovesi: 'O aplaud puternic'/ VIDEO

hans klemm

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, o laudă, într-un interviu acordat News.ro, pe procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, pentru cum gestionează lupta anticorupţie, afirmând, în contextul scandalurilor recente legate de numele acesteia, că şi-a creat "duşmani" din oamenii "destul de puternici" pe care i-a trimis la închisoare, iar acest lucru se vede acum.

Ambasadorul a avut un mesaj de susţinere pentru Laura Codruţa Kovesi, considerând că rezultatele instituţiei pe care o conduce se datorează şi leadership-ului ei.

Vezi şi: Ambasadorul SUA, mesaj despre viitorul premier al României/ VIDEO

Întrebat cum vede acuzaţiile de plagiat şi de muşamalizare a deciziilor privind teza sa de doctorat, ambasadorul a afirmat că există instituţii care pot verifica aceste lucruri, însă trebuie luat în considerare şi faptul că şefa DNA a trimis la închisoare "oameni destul de puternici".

"Ca procuror şef al DNA, a condamnat la închisoare nişte oameni destul de puternici. Nu e surprinzător că are duşmani ca urmare a acestui lucru şi cred că vedeţi acest lucru în momentul de faţă. Dacă există vreo pată pe activitatea ei, există autorităţi care vor putea investiga şi evalua, dar eu o aplaud puternic pentru recordul de succes în a conduce lupta anticorupţie a României", a susţinut, pentru News.ro, Hans Klemm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.