Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA critică un proiect de lege. Ce a mai discutat cu Zgonea

klemm zgonea

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, l-a vizitat pe Valeriu Zgonea la Camera Deputaţilor, o vizită interesantă şi prin prisma faptului că fostul lider PSD este la un pas să piardă funcţia de preşedinte al forului parlamentar.

După mai bine de o oră de discuţii, Klemm a afirmat că i-a mulţumit lui Zgonea pentru modul în care şi-a îndeplinit responsabilităţile în ultimele luni, despre mai multe priorităţi din colaborarea România-SUA, despre legea restitutirii proprietăţilor, legea conducerii întreprinderilor. Diplomatul a mai spus că SUA continuă să monitorizeze situaţia economică a României.

Hans Klemm a criticat deschis proiectul de lege prin care se oferă o superimunitate avocaţilor, dar şi proiectul prin care s-ar dezincrimina o parte a conflictului de interese.

"Am discutat şi alte legi care sunt bineînteles în beneficiul României, dar şi despre ANI, despre superimunitatea care se oferă avocaţilor, o consolidare a instituţiilor din acest domeniu, a legislaţiei din domeniul respectării legilor. Sunt paşi foarte importanţi care s-au făcut în parteneriatul nostru", a precizat ambasadorul.

Întrebat dacă vizita sa în biroul lui Zgonea se poate interpreta ca o susţinere pentru preşedintele Camerei Deputaţilor, Klemm a evitat să dea un răspuns direct. "Sunt aici deoarece domnul Zgonea este preşedintele Camerei Deputaţilor. Am înţeles că situţia nu s-a decis încă şi sper că se va decide cât de repede. Am discutat despre situaţia respectării legislaţiei în România", a mai declarat ambasadorul SUA.

Vezi şi: Ambasadorul SUA: De ce nu a fost invitat Ponta la Deveselu. Replică şi pentru Tăriceanu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.